Wat is beleggen?

Beleggen is het investeren van uw vermogen, in de hoop dat het op termijn meer waard wordt. Er zijn verschillende beleggingsmogelijkheden, zoals investeren in aandelen, obligaties en vastgoed. Veel beleggingskantoren vertrouwen op voorspellingen of proberen marktspelers te slim af te zijn. Bij Scheffel geloven we dat het anders kan.

Wat is een beleggingsfonds?

Een beleggingsfonds wordt vaak omschreven als een mandje met aandelen (of andere beleggingsinstrumenten). Beleggingsfondsen brengen verschillende individuele beleggers samen. De beheerder van het fonds belegt het bedrag dat u en andere beleggers samenbrengen in verschillende aandelen, obligaties of andere beleggingsinstrumenten. Zo spreidt hij/zij de beleggingen. Wist u dat u zelfs met een klein bedrag gespreid kunt beleggen?

Beleggen bij Bureau voor Financiële Rust

Wij vertrouwen op de financiële wetenschap en hanteren een beleggingsstrategie die gebaseerd is op tientallen jaren onderzoek van gerenommeerde wetenschappers. Een aanpak die beleggers zoals u kunnen begrijpen én volgen. Uw rendement verhoogt, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over grote schommelingen en risico’s. Zorgeloos beleggen, noemen we dat.

Duurzaam beleggen

Beleggen heeft vaak een positieve impact op uw leven. Maar wat nou als u daarmee de wereld om u heen ook een stukje beter maakt? Bij Bureau voor Financiële Rust beleggen we in duurzame beleggingsfondsen. Denk aan portefeuilles die zich richten op het verlagen van broeikassen. We geloven dat een duurzame beleggingsaanpak niet ten koste mogen gaan van gezonde beleggingsprincipes. Daarom investeren we alleen in fondsen die een hoger rendement nastreven.

Over uzelf

U wilt het leven kunnen leiden dat u wil, maar wilt er ook zeker van zijn dat uw opgebouwde vermogen veilig is. Én in de toekomst meer waard wordt. U wilt zich niet zorgen maken over schommelende marktprijzen en wilt niet continu de markt in de gaten houden. U vindt het belangrijk dat de toekomstige generaties ook een fijn leven kunnen leiden en investeert graag in (duurzame) fondsen die dat kunnen realiseren.

Over ons

Bureau voor Finaciële Rust hanteert een krachtige, sympathieke en onderbouwde beleggingsstrategie. Met maar één doel: een succesvolle beleggingservaring. Daarbij geloven we in maatwerk. We kijken goed naar uw doelen voor de toekomst en hanteren een strategie die daar perfect op aansluit. We beheren en monitoren alles voor u, zodat u gewoon kunt genieten van uw leven.

Waarom beleggen bij Bureau voor Financiële Rust?

Onderdeel van Financiële Rust

Onze beleggingsstrategie is onderdeel van het Financiële Rust Pakket. Op basis van uw financiële situatie en wensen voor de toekomst, maken we een op maat gemaakt plan. Het investeren van uw vermogen voor de lange termijn kan hier een onderdeel van zijn. Beleggen is dan vaak een goede, rendabele keuze. Nieuwsgierig wat Scheffel voor u kan betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak met ons in.

Bij ons is beleggen…

  • Onderdeel van een financieel plan;

  • Gericht op de lange termijn;

  • Rationeel, onafhankelijk én begrijpelijk;

  • Maatschappijbewust en prijsbewust;

  • Wereldwijd.