Wat is een QuickScan?

De letterlijke vertaling van QuickScan is snelle scan. Bij Bureau voor Financiële Rust nemen we alsnog uitgebreid de tijd om uw huidige financiële situatie in kaart te brengen. Zo bepalen we of u nu en later genoeg vermogen heeft om het leven te leiden dat u wil. Blijkt die toekomst niet zo rooskleurig als u dacht? Dan kijken we samen wat we kunnen veranderen om uw toekomstwensen alsnog te realiseren.

Waarom een QuickScan?

  • Ontdekken wat echt belangrijk voor u is;

  • Inzicht in uw financiële situatie;

  • Aandachtspunten en knelpunten helder in beeld.

Zo kunnen we een op maat gemaakt plan voor u maken, dat we met het Financiële Rust Pakket gaan uitvoeren.

QuickScan Financiële Rust in 3 stappen

Introductiegesprek

De eerste vraag die we altijd stellen is: ‘What’s your number?’. Welk bedrag heeft u nodig om het leven te leiden dat u wil? Samen met uw eventuele partner brengen we uw waarden en toekomstwensen in kaart. Natuurlijk vertellen we in het introductiegesprek alles over het Financiële Rust pakket en maken we alvast een inschatting van uw huidige financiële situatie.

QuickScan

In de QuickScan brengen we uw financiële situatie in kaart. Om dat goed te kunnen doen, vragen we u van tevoren om een checklist en vragenlijst in te vullen. Vervolgens berekenen we welke scenario’s in de toekomst kunnen ontstaan. Hiervoor maken we gebruik van hoogstaande, wetenschappelijk onderbouwde software. In één oogopslag ziet u de mogelijke situaties en knelpunten.

Bespreking

We bespreken samen uw toekomstscenario’s en mogelijke knelpunten. Ook laten we zien hoe we uw wensen kunnen realiseren met de middelen die u tot uw beschikking heeft.

Het vervolg:
het Financiële Rust Pakket

Dankzij de QuickScan heeft u inzicht in uw huidige financiële leven, uw toekomst en de mogelijke knelpunten. Om echt Financiële Rust te krijgen, maken we een plan om uw gewenste toekomst te realiseren. Dat doen we met het Financiële Rust pakket.

Lees verder

Resultaat van Financiële Rust

  • Overzicht van uw huidige financiële leven;

  • Inzicht in de waarden die voor u belangrijk zijn;

  • Een schets van uw wensen voor de toekomst;

  • Heldere doelen voor uw financiële toekomst;

  • Een realistisch beeld van uw financiële toekomst;

  • Rationele beslissingen die toch goed voelen.

Geïnteresseerd? Maak direct een afspraak!

Als u een QuickScan laat maken, ontvangt u GRATIS het boek ‘Net iets slimmer’ van Michiel van Vugt, met handige tips over het nemen van financiële beslissingen.

Afspraak maken